Quaderns Gadeso

Revista de capçalera de la Fundació Gadeso, de publicació quinzenal, on s'ofereixen els resultats dels Baròmetres Gadeso i d'altres investigacions referides a temes d'interès i d'actualitat. En els més de 15 anys que té de vida, s'hi han tractat temes com el turisme, l'educació, la confiança dels ciutadans, el consum o els joves. Es distribueix gratuïtament a través del correu electrònic als més de 4.000 subscriptors que té. També s'hi poden trobar tots els números publicats.

Dossiers

Posem a l'abast l'accés gratuït a diversos dossiers i informes relacionats tant a la nostra Comunitat així com a les seves relacions amb Espanya , Europa i altres entorns globalitzats.

Publicació de llibres

La Fundació Gadeso compta amb tres col·leccions de llibres, on es publiquen resultats d'investigacions i monografies i estudis sobre temes rellevants (educació, immigració...). Amb l'objectiu de fomentar la recerca, l'anàlisi i l'observació, la Fundació Gadeso ha establert una convocatòria oberta i estable per a la publicació d'obres de pensament i reflexió de la realitat socioeconòmica de les Illes Balears.

Estudis i investigacions

Seguint els seus objectius, la Fundació Gadeso ha realitzat i realitza diverses investigacions sobre temes rellevants: educació, immigració, qualitat de vida... Aquests treballs han comptat amb el patrocini de diverses institucions, tant públiques com privades.

Seminaris, jornades, debats...

La Fundació Gadeso, amb la finalitat de promocionar la participaci ciutadana i de facilitar la reflexió i l'intercanvi d'idees, ha celebrat nombroses jornades, seminaris, debats, taules rodones... convidant a professionals rellevants dins el seu camp. Aquests actes, sempre oberts a tothom, han tingut una molt bona acollida i una alta participació.